Viewed 54 times 0 Answers
0
خدمت ادمین های محترم گروه ممنون میشم راهنماییم کنید من از سال 91 تو شرکت گاز کار میکنم ولی قراردادم بصورت غیرمستقیم هست یعنی هرسال اداره گاز مناقصه برگزار میکنه و هرشرکتی که برنده بشه با ما قرارداد میبنده و درطول 9 سال با 3 شرکت قرارداد بستم _میخواستم بدونم آیا این موضوع میتونه تاثیر منفی در نظر آفیسر داشته باشه؟ چون فکر میکنه چه علتی داشته که این شخص هر چند سال یکبار با شرکت جدید قرارداد بسته و آیا نیاز هست از شرکت گاز بعنوان کارفرمای اصلی اشاره کنم(باوجود اینکه هیچ قرارداد و مدرکی از اداره گا
2021-09-18 22:49:00 Canada ویزا #میخواستم بدونم
Similar Question:
#میخواستم بدونم

من تازه عضو شدم میخواستم بدونم هزینه شهریه دانشگاههای کانادا حداقل و حداکثر چقدره ؟
2021-08-29 15:54:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزا

علی آقا خسته نباشین، اکسپ من اومده و مشغول پول جور کردن برای تمکن مالی و آماده کردن مدارک هستم برای سفارت، میخواستم بدونم خودم میتونم وقت سفارت بگیرم ؟ و کارهاشو انجام بدم یا اینکه باید از یک شرکت مهاجرت کمک بگیرم؟
2021-08-30 04:25:00 #Canada [برای تمکن مالی] ویزا

میخواستم بدونم گپ بین دیپلم و کاردانی رو باید پر کنم؟
2021-08-30 07:50:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزا

ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-31 09:10:00 #Canada [یک ماه پیش] ویزا

من خودم pgwp دارم و میخوام برای همسرم ورک پرمیت شون رو تمدید کنم میخواستم بدونم کسی به تازگی برای تمدید ورک پرمیت همسر اقدام کرده ؟ چه مدت پروسه صادر شدن ورک پرمیت طول میکشه ؟ و ایا کسی نمونه نامه کاورلتر که برای توضیحات و شرح شرایط هست برای همسر رو میتونه برای من بفرسته ؟ ممنون میشم اگر کمک و راهنماییم کنین
2021-08-31 20:49:00 #Canada [تمدید ورک پرمیت] ویزا

کسی اخیرا ویزاس ویزیتوری برای پدر و مادر اقدام کرده؟ میخواستم بدونم چقدر پروسش طول میکشه؟
2021-09-02 00:27:00 #Canada [پدر و مادر] ویزا

و عرض ادب خدمت خانم سونیا و من دو دختر ۱۰ سال و ۱۶ سال دارم و میخواستم برای ویزای دانش آموزی به همراه مادرشون اقدام کنم،اما هر یک از دفاتر وعده و راههای مختلف دارند که باعث سردرگمی میشوند من در کل میخواستم بدونم واسه دختر ۱۰ ساله ام هم میتونم ویزا بگیرم و چه شرایطی میخواد؟ ممنون میشم
2021-09-02 02:37:00 #Canada [ویزای دانش آموزی] ویزا

، میخواستم بدونم سابقه بیمه که 15 سال به بالا باشه میشه به عنوان تای حساب بشه؟! به این علت که میخوام از هزینه بیمه که کردم در باز نشستگیم استفاده کنم و نمیخوام هدر بره؟! ممنون میشم جواب بدید????
2021-09-03 06:01:00 #Canada [به عنوان تای] ویزا

من دارم اکانت درست میکنم میخواستم بدونم اگه همسرم بعنوان تای معرفی کنم و بعد از اینکه ویزای من اومد ایشون بخواد اقدام کنه الان تو قسمت Do you want to submit an application for a family member? باید yes یا no انتخاب کنم؟
2021-09-03 08:57:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزا

خدمت ادمین های محترم گروه ممنون میشم راهنماییم کنید من از سال 91 تو شرکت گاز کار میکنم ولی قراردادم بصورت غیرمستقیم هست یعنی هرسال اداره گاز مناقصه برگزار میکنه و هرشرکتی که برنده بشه با ما قرارداد میبنده و درطول 9 سال با 3 شرکت قرارداد بستم _میخواستم بدونم آیا این موضوع میتونه تاثیر منفی در نظر آفیسر داشته باشه؟ چون فکر میکنه چه علتی داشته که این شخص هر چند سال یکبار با شرکت جدید قرارداد بسته و آیا نیاز هست از شرکت گاز بعنوان کارفرمای اصلی اشاره کنم(باوجود اینکه هیچ قرارداد و مدرکی از اداره گا
2021-09-19 01:03:00 #Canada

و ادمین های محترم خواهش میکنم ازتون ملتمسانه هرکس تجربه ای داره جواب بده پرونده اکسپرس اینتری که نامینیت نشده، رو باید در استادی پلن مطرح کرد؟ و اینکه این موضوع میتونه باعث ریجکتی بشه؟ البته من وسطای سابمیت وبدروا کرده بودم و اینکه تا ده شهرویور خودش اتومات اکسپایر میشد خیلی ممنونم
2021-09-09 07:08:00 #Canada

از ادمین های محترم گروه یک سری فایل صوتی پادکست به عنوان آخرین پین شده ها موجود بود حدود 8 فایل صوتی بود الان هرچی میگردم نیست میشه لطفا بگید چطوری میتونم پیداشون کنم پادکست ها رو ؟
2021-09-12 09:50:00 #Canada

2021-09-19 01:03:00 #Canada

من میخواستم وبفرم بزنم و ازدواج و دیفر ترمم رو اطلاع بدم البته خودم و خانمم جداگانه اقدام کردیم برای استادی پرمیت و ایشون الان کانادا هستن ولی جواب کن نیومده آیا لازمه دوباره فرمهای۱۲۹۴، ۵۲۵۷ و ۵۶۴۵ پر کنم و اتچ کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
2021-08-31 15:52:00 #Canada